Tein jo kohta voitonmerkkejä ja tuuletin ko kuvittelin selvinneeni koko talven ja kevään ilman yhtään flunssaa. Viime metreilä se sitte iski. Ja ihan kunnola. Koko pitkän talven eestä.

Viime torstaista lähtien on ollu melkonen räkätauti kuumeineen. Tänään on nyt sitte ollu jo parempi vointi, mutta nenäliinojen kulutus on edelleen kovaa luokkaa. Saa nähä miten huomenna töissä vierustovereilla onnistuu työnteko ko mie vähän väliä niistelen - omasta työnteosta puhumattakaan! Vai täytyyköhän se rampata veskissä niistämässä sen kymmenen minuutin välein?

Pääsiäisen mahtavan lämpimien päivien jälkeen oliki melko koleaa pari viikkoa (ja taispa luntaki tulla pariin otteeseen), kunnes taas äitienpäiväksi lämpeni. Minun puolesta saa kyllä pysyäkki jo plussan puolella.

 

 

Narsissit on jaksanu kukkia pääsiäisestä asti ulkona terassilla. Melko hyvältähän nuo vieläki näyttää. Sitte ko niitten loisto heikkenee, meinasin siirtää ne kukkapenkkiin - josko ne ens keväänä sieltä puskis sitte kukkaan.

Mutta mitä kävi minun olohuoneen ikkunalla kasvattamille kesäleimuile ja ruohosipuleile ko vein ne vähän haistelemaan ulkoilmaa?

 

 

 

Lobelian alut oli vielä karumman näköset enkä kehanu ottaa niistä kuvaa. Saa nähä tulleeko näistä vielä jotaki..?

Ihan vähän on takapihan lämpimimmässä nurkassa oleva puu (ei vielä käsitystä mikä puu, ehkä omena?) alkanu vihertää, mutta kukkapenkki on vielä aika elottoman näkönen samoitenko orapihlaja-aita. Jatkuis nyt vain nämä lämpöset kelit niin alkais vihertää enempi tääläki. Muutamia viikkoja siihen taitaa vielä mennä.

Jatketaan nenäliinojen suurkulutusta ja yskimistä.