Ei ole paljoa tapahtunu puikkojen päissä. Kummassakhaan. Selkä on ollu melkosen kipeä, eikä oikein ole pystyny kutohmaan. Ne on nuo perhanan opiskelujutut ko pittää istua pöyän ääressä monta tuntia ja laskea. Siitä se kipu. Ja kutominenhan ei sitte onnistu. :o( Mithään ei ole valmistunu pitkhään aikhaan (tylsää!) ja tuntuu, etten ees etheenpäin pääse keskeneräsissäkhään.

Hellun puuvillaneule on puolivälissä: toinen hiha ja takakappale on vasta valhmiina.

Minun alpakkaneuletakki ei ole vielä ees kainaloissa. Melko hiasta on. Silti ihan mukavaa vaikka nyt just onki pelkkää sileää oikeaa (ja nurjala 196s peräjälkheen nurin! En erityisemmin piä nurjista silmukoista, ainakhaan jos niitä on älyttömän paljon. 196 on aika paljon jo.)

Ostin eilen lissää lankaa. Oli IHAN pakko. Kaks kerrää vihreää Mamboa ja saman verran pinkkiä kans. Ja sitte vielä yks kerä vadelmanpunasta 7 veljestä (sitä Marttojen väriä). Ei tehe hyvvää kiloile. ;o)

 

Tänhään lähemä neljäksi päiväksi pohjosseen! Se on luvanu mahtavia ulkoiluilmoja, jes! :o) Matkhaan ei tarvikhaan ko paljon ulkoiluvaatetta ja oloasut. Ja tietenki kutomista. Paljon. Helppo pakata kerranki. Mukavaa viikonloppua, palaillaan ens viikola!