Kärkkäisellä kävin tässä viikola ja aivan pakko oli sitte viihmein ostaa kaks kerrää Rose Mohairia ko on niin pitkhään jo päässä pyöriny tämä malli.

Samana iltana laitettu puikoile ja seuraavana päivänä valmistunu. Ei paha. Tosin melko kiivasta puikkojen suihkimistahan se oliki.

Näitä vois siis tehä usemmanki (melkein on jo kaks puikoila - toisheen ei vain löytyny oikean väristä lankaa!).

 

 

Olis ehkä voinu höyryttää ennen ko kiihreelä alkaa kuvvaihleen..

ohje: Drops 108-53

lanka: Novita Rose Mohair vanha roosa (590), 80g

puikot: 5,5 mm

 

Tätä väriä mie kyllä ihmettelin kotia ko pääsin. Että miksi ihmeessä mie tämän värisen ostin?! Enhän mie tykkää vaaleanpunasista! Olishan sielä ollu muitaki kivoja värejä..

Mutta sitte jotenki kuitenki ko tuota valmista kauluria kattoo, niin eihän solekhaan paha, eihän? Näyttää ihan kivalta tuon tummansinisen paian kans.

Mummole mie tätä kyllä meinasin, mutta jos ostais uuet langat ja tekis sille oman. Saman värisenä. Mietin tosin sitäki, että ossaisko se pittää tämmöstä?

Oli muuten kiva villakangastakin pääläki - pitihän se kokkeilla ko kaupassa kävi

-------------------

Kiitos Malibu-tunikan kehuista! En ole sitä vielä pitäny ko vielä kuiten enempi haluaa villasta pääle, että tarkenee. Luulen kyllä, että ne hihat on pakko laittaa uusiksi. Jos joku ne irrottais minun puolesta, mie voin kyllä sitte purkaa ja kutoa uusiksi.