Nyt on viimein saatu inspiraatio pääntien ja nappilistojen viimeistelyyn. Jemmoista kaivoin puiset Dropsin napit, jotka just ja just menettelis, mutta onneksi sattu sopivasti visiitti Ouluun ja Nappi-Kikkaan. Löysin sopivat napit tähän neuletakkiin ja ostin parit kivat napit jemmaan seuraavia töitä varten.

 

Kuvat oli melkosen haastava ottaa, sillä opettelu lisääntyneeseen auringonvaloon on vielä menossa eikä kameran säädöt ole vielä löytäny oikeaa kohtaa. Sälekaihtimien kääntäminen vähän autto asiaa.

 

Napinlävet tehen nykyään aina tällä ohjeela. Tullee tosi hyvät, sopivan napakat. Perinteisillä ylikavennuksilla ja lisäyksillä saan vain reunoista repsottavat napinlävet.

 

 

 


ohje: Anisette Cardi, Julie Farmer, koko S

lanka: Cascade Yarns 220 Wool, väri 7807 luumu, 287 grammaa

puikot: 4,5 mm ja 4,0 mm resoreihin

 

Vähän harmittaa, etten tehny vyötärömuotoiluja tähän ko piti mukamas noudattamalla noudattaa ohjetta . Pitäs viimein alkaa jo oppia, että minun vartalolle ne pittää aina olla, muuten näyttää liian tanakalta. Kantapään kautta vai miten se oli..? 

Alkaa ehkä olla jo liian lämpimät ilman tälle neuletakille, mutta eiköhän niitä pakkasia ole vielä eessä - ens talvena vasta toivottavasti.