On kyllä ollu niin lämmin auringon paistaessa - sisällä. Ulos ei kovin ole tehny mieli ko pakkasta on ollu vähintään 22 ja kylmimmillään kolmisenkymmentä. Mutta niin se on tainu olla koko Suomessa, ei vain täälä pohjosessa.

 

 

 

Ystävänpäivän tulppaanit on olohuoneen pöydällä. Mieski sano, että kylläpä kukat piristää kovasti. Ihme, että ees huomasi ne.. ;o) Sovittiinki, että kukkia vois ostaa useamminki. Sopii mulle! :oD

 

Tulppaanien vieressä ihanat ystävänpäiväkortit siskon ja äitin askartelemina. Sattumoisin kävi väritki yhteen kukkien kans. :o)

En ole kovin viime aikoina kutonu ko oikea käsi on ollu melkosen huonossa kunnossa. Meinaavat, että hauiksen pitkäjänne olis tulehtunu. Kovasti antais aihetta luulla, että sitä on liian isoila painoila pumpattu salila. Todellisuudessa en ole kyllä tänä vuona salila vielä ees käyny, mistä lie toinen äksyyntyny sitte.. Nyt onki sitte ollu hyvä aika käyä läpi kerääntyneitä aikakausilehtiä ja ottaa talteen niistä mitä tarvii ja heittää loput paperinkeräykseen. Että jotaki hyötyä tästäki sairaslomasta.

 

Ihania aurinkoisia ja toivottavasti jo pikkuhiljaa lauhtuvia kelejä! Täälä ootetaan kevättä jo tosissaan. :oD

 

P.S. Kuulin ihania vauvauutisia. <3 Olis taas hyvä syy kutoa jotaki pientä ja söpöä. Ehkä tuo käsi jo kohta kestää..