Kertomus liian tarkasta ohjeen noudattamisesta, osa 1.

Ostin viime keväänä Cascade 220 -lankaa, josta ehdin jo saada valmiiksi yhden neuleen:

 

 

 

Tämä oli kuitenki kaikkea muuta ko imarteleva minun kropale, joten purkuun meni (kerroinki tästä viime vuen puolella).

Purin tekeleen ja alotin Anisette Cardin tammikuussa. Tarkasti ohjeen mukaan. Enkä taaskaan lukenut muiden kommentteja Ravelrystä. (Vastedes en kyllä alota mittään lukematta toisten kommentteja.)

 

 

Olen tehny jo sen verran neuletakkeja ja -puseroita, että olis pitäny tajuta tehä yhtenä kappaleena kainaloihin asti. Saumojen ompelu on niin rasittavaa, aikaa vievää ja turhaa hommaa, koska tämän voi välttää hyvin yksinkertaisella tavalla. Aina ei kellot soi eikä hissi kulje ylimpään kerrokseen asti..

 

 

Sen verran olin kuitenki hereillä, että ohjeesta poiketen tein vasemman etukappaleen palmikonkierrot toiseen suuntaan, mutta tajusin tämän symmetrian vasta sen jälkeen kun takakappale oli jo tehty, joten siinä palmikot menee ohjeen mukasesti, samaan suuntaan kaikki neljä. Tämä on ehkä kuitenki melko pieni "vika". 

 

 

Vähän vielä ärsyttää koko neuletakki saumojen ompelun jäljiltä, joten vielä en ole siihen koskenu, että olisin kauluksen ja nappilistat kutonu. Katoma jos ens viikola olis olo jo vähän rauhottunu. ;o)

Sitä rauhottumista kyllä vähän haittaa Älä aina usko ohjetta, osa 2. Siitä ens kerrala.