En ole nyt varmaan pariin viikkoon kutonu, jotenki innostus on vähän hukassa. Muissaki blogeissa olen lukenu pienestä neulelamaannuksesta. Ehkä se tästä vapaan viikonlopun myötä taas heräilee. Sain kyllä ne raitasukat tehtyä ja ne on ollu ahkerassa käytössä. Laitan niistä myöhemmin kuvia, ehkä viikonlopun aikana. Ne liian isoksi lörpähtäneet lehtisukat hävisi minun jaloista ko näin mummoa. Mainittin sille, että ne on vähän isot mulle ja sehän halusi ne. Enhän mie muuta voinu. :o)

Neulomisen lisäksi tykkään kovasti muunlaisistaki käsitöistä. Viimeaikoina erityisesti paperiaskartelu ja kortit on ollu ahkerasti harrastettuna.

Tässä kuvina viime aikasia aherruksia onnittelukorttien muodossa.

 

 

 

 

 

Tämä korttiaskartelu on ihan toisenlaista ko neulominen. Mie koen, että paperin kans on paljon vähemmän rajoitteita ja sehän tarkottaa siis enemmän mahdollisuuksia.

 

 

Nämä pöllöt ja ketut on erityisesti ollu lemppareita - niin sulosia!

 

 

 

 

 

Plussana seki, että valmista tullee paljon nopeammin. :oD

 

 

 

Välilä on kiva vaihella ja pari tuntia askartelupöydän ääressä on ihan erilaila antosaa ko sohvala kutoessa. Ei silti, kummassakaan ei ole mitään vikaa enkä voi sanoa, että toinen tuntuis mukavammalta, mutta välilä toisenlainen luovuuden käyttö pitää jotenki enemmän virkeänä, "hereillä".

 

P.S. Kiitos kovasti pipoa ja sukkia kommentoineille! Pipo on kyllä ollu tykätty, ja jos väri olis ollu toisenlainen olis mummo vieny senki. ;o) Ehkä tehen mummole oman.