Mullahan on tapana, että ko jostaki innostuu, niin homma vähän leviää käsistä..

Uuden sohvan monta vuotta vanhat tyynynpäälliset alko jo tympiä ja osa oli jo vähän huonokuntosiksikki päässy. Kevätaurinko paistaa niin ihanasti olohuoneeseen, että jotaki yhtä pirteää piti saaha sohvale kans.

 

Oranssia ja pinkkiä.

 

Ruskeat ja vihreät vaihtu vähän räväkämpiin väreihin. Pinkki mulla oli jostaki syystä heti mielessä kangaskauppaan mennessä ja oranssi tuli heti pari sekuntia myöhemmin. Mies kyllä ensin vähän epäröi ko näytin kankaita, mutta seki innostu kovasti ko näki lopputuloksen.

 

 

 

Tähän laskostyynyyn meni aikaa ja kangastaki vähän enempi. Halusin olla tosi huolellinen ja se tietenki tarkotti useamman tunnin ompelusessioita, mikä ei ollenkaan haitanu. Laitoin tähän vetoketjun kiinnitykseksi. Eurokankaassa oli tosi huono värivalikoima vetoketjuja (ja nappeja), mutta onneksi sain nätisti ommeltua ketjun piiloon eikä viininpunanen näy.

 

 

 

Samoten tämä koristeommeltu tyyny vei kans enempi aikaa ja loppupa lankaki kesken sivusaumoja ommellessa. Piti käyä ostamassa toinen rulla, jotta muutama muuki tyyny saatiin ommeltua valmiiksi. Tähän päätin sitte käyttää tarranauhaa, jota löyty jo valmiiksi ompelulaatikosta.

 

 

Kolmas valmis tyyny on oranssi, johon tein (mittavirheen takia) reunukset. Mulla pyöri kahen kokosia tyynyjä ommellessa, 40 senttisiä ja 50 senttisiä, ja jotenki sitte sekotin ne keskenään ja leikkasinki isommat palat tähän tyynyyn ko mitä oli tarkotus, mutta siten ettei isompi tyyny kuitenkaan sopinu tähän. Menneehän se nuinki, vaikka onki erilainen ko mitä suunnittelin. Tässä on kans vetoketju ja väri on kirkas oranssin puuttuessa jälleen kangaskaupan valikoimista.

 

Takana vanhempi tyyny, joka väriensä puolesta kelpasi vielä uusienki kans.

 

Tyynyjä on tulossa enempiki (ainaki kolme), mutta ne on vielä vähän kesken. Niistä siis lisää sitte ko valmistuvat.

On kyllä ihan erinäkönen sohva, ja piristy kyllä koko olkkari. Seuraavaksi tekis mieli sohvapöydälle uutta liinaa ja senhän vois tehä jos kangasta jää tyynyistä jäljele. Oranssin kynttilän jo löysin Oulun reissulta.