Helmikuussa ostin Favorite Socks -kirjan ja heti piti saaha alottaa joku niistä kivoista sukkaohjeista. Melkein kaikki ohjeet tuossa kirjassa on tehty melko ohuelle langale, semmoselle jota multa ei valhmiiksi löytyny lankalaatikosta. Silmukat piti jo saaha puikoile, joten valittin sitten semmosen mallin, johon vähän vähempiki silmukkamäärä riittäis vähän ohjetta muokkaamalla.

 



ohje: Anniversary Socks, Nancy Bush kirjasta Favorite Socks

lanka: Gjestal Maija lila (292) 73 g

puikot: 3,0 mm

 

Ohjeessa tais olla melkein 70 silmukkaa alotuksessa, mutta mie alotin 50 silmukalla. Varresta en uskaltanu tehä kovin pitkää ko en taas tieny riittääkö lanka. Riittihän se, pieni syttyrä jäi (niinko aina).

Sukat on kuitenki mukavat jalassa ja oikeastaan tuo varren pittuus on just passeli farkkujen kans piettäväksi ko eivät ole liian pitkät.

 



 

Nämä kuvathan on otettu aivan vasta ja sukat on ollu helmikuusta asti käytössä ja pari kertaa pestykki. Kuoin Maijaa ekan kerran ja häätyy sanoa, että kyllä se tämäki nyppyyntyy. Ei ole ollenkaan siistin näkönen pintä ennään.

 

----------------------

 

Parit sukat on tullu alotettua näittenki jälkeen, mutta parit niile vielä puuttuu. Nyt ei kyllä yhtään innosta tehä niitä. Taian suosiolla jättää syksyksi.

Seuraavaksi vois laittaa puikoile jotaki neuletakkia. Heinäkuisiin häihinki tarvis jonku pienen kivan lämmittimen jos ilma ei olekaan suotusa. Tuntuu, että pitkästä aikaa olis taas ideoita ja intoa kutoa. :o)