Saanko esitellä: harmaa alpakkaneuletakki!

Ohje: Drops
koko: S
lanka: Dropsin Alpaca ja Fabel yhteensä 342g
puikot: 2,5mm ja 3,0mm
napit: Nappi-Kikka

Ja sitte kommenttia. Jos tekisin uuesti, niin nappilistan tekisin erikseen vasta viimisenä enkä niinko nyt että samala ko etukappaleen. Nappilista ko on ainaoikeaa niin se vettää ikävästi helmasta (ei kovin selvästi näy tuosta ensimmäisestä kuvasta). Ja samala tieten tekisin ihan oikeat napinlävet, en hirveästi tykkää tuosta virkatusta reunuksesta, johon napit napitethaan. Ja vaikka tehin mallitilkun (hyvä mie!) niin siltikki on vähän löysän olonen - haluaisin enempi vartalonmyötäsemmän, lämmittäiski ehkä enemmän ko olis lähempänä ihoa(?). Mutta ei se käyttämättä jää kuiten. Vois käyttää sen vielä vesiämpärissä, jospa se vähän kohentuis samala tuo neulepinta.

 

Seuraavaksi ne ystävänpäivävillasukat Katjale:

ohje: oma
lanka: 7 veljestä 169g
puikot: 3,5mm

Sainpa käytettyä hyvin jämäkeriä. Ruskea loppu ihan kokonaan (piti yhestä yksinäisestä villasukasta purkaa pari metriä vielä kaveriksi), muita jäi kyllä vielä vähän pyörihmään lankalaatikhoon.

 

Alotinpa inhottavasta Helen-langasta pipon jo joskus tammikuussa, nyt sitte viimein kärty päälä sain sen valhmiiksi:

ohje: Novita syksy 2008, nro 38 (vähemmällä silmukkamäärälä)
lanka: Novita Helen (ällöttävä akryylimössö, jota mulla on vielä vajjaa kaheksan kerrää!), 67g
puikot: 3,5mm ja 4,0mm

En tiä oliko vika langassa, ohjeessa vai kutojassa! Hermot meinas kuiten mennä aina ko pari kerrosta kuto. Lanka oli kyllä inhottavvaa, mutta pitäs yrittää pois käyttää seki. Olis kyllä vieläki voinu jättää silmukoita vähemmäksi, aikas pallopää-olo on tuo päässä. Sen verran jäi kuiten ärsyttähmään tämä ohje, että pakko kyllä yrittää uuesti ja ehkä vähän muokatakki sitä. Katothaan käypiiko uhkaus totheen. Ja uskallanko samala langala..