Puikkopussin kova tarve ylitti käsin ompelemisen kynnyksen ja tässä tulos:

Tekemisseen uhrattuja tunteja ei kannata laskea. Eilisen aikana tuo kuiten valmistu, muuta en hirveästi tehnykkään. Ja nyt on etusormen pää vähän hellänä.. auts.

Kutonukki olen joo tietenki.

Tässä valmiina yhestä koolatusta langasta tehty sukka. Ja toinenki on joo. Jossaki kohtaa toista (tai ehkä ensimmäistä) sukkaa käen ja pääkopan välinen yhteys oli melkosen heikko. Toisen sukan varsi on reilu kymmenen kerrosta lyhyempi!? Ohjeita ruukaan kyllä kirjotella aina ylös sitä mukkaa ko kuon, ja niin tehin nytki, mutta olin onnistunu kirjottammaan (tai laskehmaan) väärin. Ja nyt siis on eriparisukat. Häätyy purkaa toinen ja tehä uusiksi varren loppuosa (onneksi häiriö ei sattunu ihan alkumetreilä!).

Samala muuten tehin ihan ekat tiimalasikantapäät. Vähän reikänen lopputulos, mutta se sallittakoon eka yrittämällä. Langala ja neulala vähän parsin koloja..

Sitte vielä vähän epäselvä kuva alotetusta palmikkokietasuliivistä. Uusimmasta Novitasta ohje nro 69. Vaihoin langaksi Nallen oranssina. Kivalta näyttää. Helppoa tehä. Mennee siis hyvin autokutomisena, jota saapiiki tännään usean tunnin ajan harjottaa ko menhään kämpäle pohjosseen viikonlopuksi.