Ensiksi pittää kyllä kehua kuinka mahtava kevätilma täälä on! Pari astetta pakkasta ja aurinko paistaa, ei pilviä. Tuossa jo lapion varressa heiluthiin hellun kans, eiköhän taas kohta mennä pihale. :o)

---

Tämä ei ole se hurja huivi, josta viimeksi kirjotin. Tämän alotin edellisen kirjotuksen jälkheen ja oli kyllä niin koukuttavvaa puuhaa, että se piti sitte parissa illassa saaha valhmiiksi.

lanka: Eestin villaa
menekki: 119g
puikot: 4mm
ohje: Swallowtail Lace Shawl

Olen monessa monessa blogissa nähny tämän huivin ja aina ihmetelly miten ne ossaa.. Sitte viihmein tulostin ohjeen ja päätin yrittää. Eihän se ollu ees hankalaa! Minusta tuntuu, että se johtu ohjeesta: se oli niin hyvin kirjotettu ja selkeä, ettei voinu tehä väärin. Oli muuten ensimmäinen englannin kielinen ohje, jonka tehin. :O) Eikä jää viimiseksi.

Lankahan on melko karheaa, jotenka tuota huivia ei kovin lähelä paljasta ihoa saata pittää. Ja enkä ees tiä jääkö se mulle vai laitanko etheenpäin. Niin ja tuo liukuvärjäys ei ehkä kovin anna oikeutta huivin hienole kuviole, että ehkä tämänki tehen joskus uusiksi. Silloin otan kyllä puikoile jonku pehmeämmän langan, alpakan tai merinon. Mutta hirmu kaunis se on.

Tähänhän purin sen villasukan, jonka alotin joskus kesälä enkä sille halunu tehä kaveria. Menipähän lanka paremphaan käythöön.

Nyt ulos!