Tämän vuen alussa punnittin ekan kerran (joulupukki toi keittiövaa'an) lankavaraston ja saldo oli reilu 10 kiloa. Päätin, että koska langat viepii ihan kamalasti tillaa kaapissa, pitäs niitä saaha vähän vähemmäksi. Asetin tavotheeksi vuen lophuun mennessä lankavaraston kooksi 6 kiloa.

Niinpä.

Kyllähän mie kuoin sen verran, että tuohon olis hyvin päästykki, mutta ko enempi tuli ostettua uusia lankoja ja kuottua niistä. Saldo tällä hetkelä reilu 8 kiloa. En kyllä huomaa juuri eroa viime tammikuisseen.

Yhteensä lankaa tuli kuottua melkein 8 kiloa. En ole ennen punninu omia töitä enkä ossaa sanoa minkä verran olen aikasemmin vuen aikana kutonu. Minusta tuo on kuiten ihan hyvä luku. Paljon lankaa siis. Ja sukkia. Valhmiita töitä en ala tähän listaahmaan, net löytyy tuolta sivupalkista tai täältä.

Voihaan tehä sama tavote tällekki vuele. Se kuus kiloa olis kiva. Tai jos ei siihen päästä niin ainaki haluaisin siihen kaheksaan kilhoon uusia, erilaisia lankoja eli vanhat pitäis laittaa sukiksi eikä säilöä niitä vuosikausia laatikoissa.

 

 

Oikein antosaa uutta vuotta 2010!