Olen jo kolme yötä joutunu nukkuhmaan yksin! Onneksi hellu tullee tänäiltana takasi kotia. <3 Täälä oottaaki sitte joulusempi koti. Meinasin pipareitaki tässä vielä iltapäivästä leipoa.

Keittiön kyntteliköstä puuttuu vielä mansetit/koristeet. Haluaisin laittaa siihen jotaki muuta ko kolmena edellisenä vuotena olheet hopeiset ketjut. Kaupoista ei vain taho löytyä kohtuuhintasia kivoja mansettejakhaan, kaikissa on jotaki ruman vihreitä ja ällöttävän vanhanaikasia juttuja. Mulle kelpais jotaki samantyylistä ko nuo kruunukynttilöitten mansetit (mutta halvemmat, kiitos).

Joulukorttejaki askartelin eilen ja vielä tänhään. Päätin, etten osta uusia askartelujuttuja ko vanhojaki on vielä jäljelä paljon. Korttipohjat tosin uhkaa loppua, että niitä kait häätyy hakea lissää. Nopeasti valmistu nämät kyllä.

Kutomisista ei voi taaskaan kovin paljoa paljastaa.

 

VAROTUS: Ruikutusta lopuksi: Mulla on taas ihan liian iso ahistus opiskeluhommien kans ko ei tule tehtyä mithään vaikka tasan tietää, että hoppu olis jo nyt saatikka sitte viikon päästä. Ja taas niinko aina ennenki jääpii lukeminen viime tiphaan ja tenteistä ei tule niin hyviä arvosanoja ko olis halunu (tai johon olis paremmala lukemisella pystyny) ja sitte ottaa päähän ja tammikuussa menhään uusintatentteihin. Vaikka mie tämän tiänki, niin silti pittää tehä toisin. Kyllä sitä on tyhmä!