Hyvää alkanutta viikkoa ja huhtikuuta!

Kevätkeli on ollu viikonloppuna melko lämmin, etenki sunnuntaina. Kyllä lumi saa kyytiä (ja hiihtokelit taitaa oottaa ens talvea). Villasukkia tarvitaan kuitenki aina vaikka säät kuinka lämpenis.

Tammikuussa tilasin Tapion kaupasta Dropsin Delightia ja laitoin puikoile sukat hellule. En ostanu lankaa ko yhen kerän, joten kaveriksi sukkiin nappasin jämäkerän Dropsin Fabelia turkoosikirjavana.

 

 

 

Raidotus riitti sopivasti jalkateriin ja varsista tein niin pitkät (tai lyhyet) ko Delightia riitti. Alotin siis kärjestä, tein tiimalasikantapään ja 3 o, 2 n -joustinta varteen.

 

 

ohje: perussukat omasta päästä

lanka: Drops Delight vihreä (08) 50 g ja Fabel siniturkoosi (340) 13 g

puikot: 2,5 mm

 

Yritin tehä napakat sukat, joita tulis piettyä paljaan jalan päälä ja sopisivat hyvin kesäkeleille myös. Onnistuin ihan hyvin, mutta..

 

 

Mie en käsitä, miten onnistuin tekemään varren päättelystä nuin älyttömän löysän?! Reunahan aivan repsottaa ulospäin, roikkuu mahottoman rumasti. Hellu väittää, että ne on oikein hyvät, mutta minun silmiä kyllä vähän haittaa. Delight oli kyllä melko nihkeää purettavaa ko on niin harvakierteistä, että en tiä sitte alanko purkuhommiin. Enpä taia. Ehkä pittää vain antaa olla. Jos käyttäjä kerta sannoo olevansa tyytyväinen, niin olkoot sitte.

Seuraavalla kertaa juttua kuvissa esiintyvistä ompeluksista, jotka onnistu yllättäen sukkia paremmin.