Suvi-serkku käväs reilu viikko sitte kylässä ja vihjasi haluavansa mustan pipon, jossa on iso vaaleanpunanen kukka. Semmosen se sitte sai pari päivää myöhemmin postin mukana.

 

Musta pipo on siis ihan perusmalli 7 veljeksellä, jota meni 43 grammaa 3,5mm puikoila. Kukan virkkasin jollaki vanhala ohjeela, jonka olin käytetyn kirjekuoren taakse kirjottanu (löyty lankalaatikon pohjalta ko vähän kaivo). Siihen meni samasta lankaa vaaleanpunasena kaksinkertasena 6mm virkkuukoukun kans 17g.

Sitte ko kerran pipoista innostuin, niin tehin toisenki mustan pipon. Isomman ja ilman kukkaa. Tarkotus oli tehä hellule sopiva, mutta tuliki liika iso. Siitä ei ole ees kuvvaa.

Ja vielä yks pipo kans, joka kylläki mielikuvissa oli PALJON kivemman näkönen. Ehkä olis pitäny tehä kapeampia raitoja.. Ja vähän isompi, semmonen myssymaisempi..

7 veljeksen jämiä tähän meni 49g. Vielä jäi kaikkia lankoja jäljele, jotenka uusintayritystä vois joskus myöhemmin harkita.

 

Pahoittelut hirveän huonoista kuvista (vitsit, että pipoja on hankala kuvata!), kameratarjouksia taas tänhäänki kattelin..