Alotin vihreästä Dropsin Delightista ittele sukkia, mutta silmukoita tuliki vähän liikaa. En kehanu alkaa purkaa edes niitä muutamaa kerrosta. Miehen jalka oli sopivasti lähettyvillä, joten pieni testaus ja kutominen jatkui.

Ostin aiemmin vain yhen kerän Delightia (tyhmä mie, eihän yhestä 50 gramman kerästä saa juuri mitään aikaseksi!), joten kaveriksi piti valita joku toinen ohut lanka, jotta sais kokonaiset kaks sukkaa aikaseksi. Siniturkoosia Fabelia oli vajaa kerä jäljelä, joten sitä sitte.

 

Ja sitähän riitti just molempien sukkien jalkaterän verran. Tein raidat siten, että 4 kerrosta Delightilla ja 3 kerrosta Fabelilla. Siniturkoosin loputtua laatikosta valikoitui harmaa-musta Fabel jatkamaan.

 

Alotin sukat kärjestä ja koska miehelä on rintavampi jalka ko mulla, ajattelin ettei tiimalasikantapää oikein olis hyvä. Ja enpä ole vielä muunlaista kantapäätä tehnytkään kärjestä alottaen, joten siinä sitä sitte oltiin.

Googlettelin vähän ja päädyin Ullaneuleen neuvoihin. Vähän kyllä vaikuttaa siltä, että reenausta tarvis lissää, on meinaan vähän löperön näkösiä silmukoita kantapäässä. Jäi nyt kyllä vähän mietintään, että puranko ja teenkö uuen vai koitan sitä tiimalasia (joka ei myöskään muuten vielä ihan joka kerta onnistu kivasti). Jos tiimalasiinki lisäis vähän silmukoita, niin vois istua paremmin.

Noh, sukansovittaja ei ole paikan päälä just nyt, joten tehhäänpä muuta ja jätetään tämä hautumaan. :o)